Wie is beautyleverancier.nl

Beautyleverancier.nl

Beautyleverancier.nl is dé webshop voor de beauty professional. Het aanbod bestaat uit verschillende professionele merken met een uitgebreide assortiment. Dit alles wordt aangeboden in een overzichtelijke en klantvriendelijke webshop. Bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst leveren wij de volgende werkdag. Door de samenwerking met het eigen huidverzorgingsinstituut is Beautyleverancier.nl in staat het beste advies te geven aan de klant. De hoofdpijlers zijn wax, cosmetica, wimperverf en spray-tan.

Onze merken en distributies

Francie Cosmetics

Een compleet en exclusief huidverzorgingsmerk van hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Francie Cosmetics heeft een eigen instituut waar dagelijks met de producten wordt gewerkt. Persoonlijke service en advisering vanuit eigen ervaring staat bij dit Nederlandse merk hoog in het vaandel.

Francie Cosmetics is al 30 jaar actief in de beautybranche en heeft tientallen dépositaires in Nederland en België.

Apraise

Apraise wimper- en wenkbrauwverf met een unieke kleurpigment technologie, bijenwas en een rijke crème basis dringt diep in de haarschacht voor een stralende kleur van wortel tot punt. Garandeert tot 8 weken lang een langdurige en intense kleur en glans. Het  verandert het uiterlijk van de wimpers en de wenkbrauwen zichtbaar.

Tantruth

Trantruth heeft een volledig uitgebreid assortiment opgebouwd uit drie concrete aspecten die fantastische resultaten garanderen - Professional Spray Tanning, Salon & Retail Tanning en producten die de huid voorbereiden en het resultaat verlengen. Alle producten zijn vrij van parabenen, alcohol en minerale olie. Met Tantruth bereikt u de ultieme teint voor professioneel en thuisgebruik.

Better Waxing

Better Waxing Technology lanceerde een totaal nieuw concept in waxing waar trends, wetenschap en gebruiksgemak samen komen. Better Waxing Technology onderscheidt zich van traditionele hars merken door een frisse uitstraling en een aanbod specifiek gericht op haar en huidtype. Voor ieder huidtype heeft Better waxing technology aangepaste harsproducten, met aangepaste voor- en nabehandeling ontwikkeld.

The Kaeso Collection

Dit merk biedt een compleet aanbod voor verschillende behandelingen in uw salon. Huidverzorging, manicure, pedicure, massage, aromatherapie, en lichaamsproducten. Een overzichtelijke lijn met van de natuur afgeleide ingrediënten. Alle producten dragen het Kaeso Leaf of Approval wat betekent dat alle producten vrij zijn van parabenen, sulfaten, propyleenglycol en minerale oliën.Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.