Hoe smelt ik hars over in het apparaat

De plastic potten van Better Waxing Technology zijn bestand tegen temperaturen tot 90 graden.
U kunt deze dus direct in een verwarmer opwarmen. Zet het apparaat niet op vol vermogen te zetten. Sommige apparaten verwarmen namelijk boven de 90 graden, hetgeen de hars ook te warm zou maken voor gebruik op het lichaam. Indien u apparaat over een snel-opwarm-modus (fastheat) beschikt kunt u die ook niet gebruiken.

Een tweede (betere) mogelijkheid is om een losse binnencontainer aan te schaffen behorend bij uw harsverwarmer. U kunt dan de harspot schuin op zijn kop op de heater zetten waardoor deze langzaam leeg zal lopen als u het apparaat aan zet. Let erop dat u zeker bent dat er voldoende product in de binnencontainer kan om overstroming te voorkomen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.